De leukste gifts en giftboxen voor elke gelegenheid!

Algemene voorwaarden
De levering- en betalingscondities zijn van toepassing op alle aanbiedingen, bestellingen en overeenkomsten. Wanneer je een bestelling plaatst, geef je aan akkoord te gaan met de algemene voorwaarden van Gifts and More  by Bianca. Op alle overeenkomsten, gesloten met Gifts and More by Bianca,is Nederlands recht van toepassing.

Prijzen:
De prijzen en/of aanbiedingen zijn ten alle tijden aan te passen door Gifts and More by Bianca. Evenals kortingscodes en sale perioden.

Afgeprijsde artikelen mogen niet geretourneerd worden. De prijzen zijn vermeld in euro's en zijn  BTW vrijgesteld en exclusief verzendkosten.

Bestelling; 
Als je iets wil bestellen bij Gifts and More by Bianca dan plaats je de bestelling in de webwinkel.

Helaas is het niet mogelijk om in een geplaatste bestelling een wijziging aan te brengen, controleer daarom altijd uw bestelling voor u deze definitief plaatst en betaald.

Na het plaatsen van je bestelling ontvang je een automatische mail in je mailbox. Heb je geen mail ontvangen nadat je een bestelling geplaatst hebt? Wellicht is de mail in je spammap terecht gekomen. En anders was je mail adres wellicht niet correct ingevuld. Mail dan even naar Gifts and More by Bianca. Als de gegevens op de bestelbevestiging niet juist zijn, dien je ons hiervan binnen 24 uur na ontvangst van op de hoogte te brengen.

CONTROLEER je adres goed! Als deze niet kloppend is kan je bestelling naar het verkeerde adres gestuurd worden.

Bestellingen worden op volgorde van ontvangen betaling in behandeling genomen.

Gepersonaliseerde bestellingen en candy gifts kunnen NIET geretourneerd worden. 

Check daarom goed bij een gepersonaliseerde bestelling de spelling van de naam.

 

Voorraad:

Indien een artikel wegens omstandigheden niet leverbaar is vermelden wij dit op de factuur en wordt uw aankoopbedrag teruggestort door ons betaalsysteem Mollie payments. Het is voor ons helaas niet mogelijk u een ander artikel toe te sturen dan het door uw bestelde artikel.

Betaalwijze:
U kunt in onze webshop veilig betalen via IDEAL. De betalingen worden verwerkt door ons betalingssysteem Mollie Payments.

Alle prijzen zijn vermeld in euro`s en per stuk. De prijzen zijn  incl. BTW en exclusief verzendkosten.
De verzendkosten binnen Nederland zijn vanaf 3,95 euro. 

Gifts and More by Bianca is niet verantwoordelijk voor het zoek raken van pakketjes tijdens verzending. Alleen pakketjes/pakketten die per aangetekende post worden verzonden, zijn verzekerd tegen diefstal en verlies. Mocht je je pakket willen laten verzenden per aangetekende post, dan dien je dit bij de bestelling kenbaar te maken. De kosten hiervan komen voor rekening van de klant.

Levertijd:
Bestellingen op voorraad waarvan de betaling is ontvangen worden binnen 1-3 werkdagen verzonden. Custom bestellingen worden binnen 5 tot 10 dagen na ontvangst van betaling verzonden. Gifts and More by Bianca streeft er naar om de bestelling binnen deze termijnen te verzenden. Let op: Op zon- en feestdagen worden er geen bestellingen verzonden. Hierdoor kan de levertijd iets langer zijn. Overschrijding van genoemde leveringstermijn geef je geen recht op schadevergoeding. Tijdens feestdagen is het mogelijk dat PostNL enige vertraging heeft. Gifts and More by Bianca is hier niet aansprakelijk voor.

Retour:
Gifts and More by Bianca streeft naar 100% tevredenheid van jou als klant. Mocht je bestelling niet naar wens blijken te zijn of niet aan je verwachting voldoen, dan mag je het binnen 14 werkdagen naar ons retour zenden.
* Sluit bij retour sturen het retourformulier bij. Deze ontvang je na het aanmelden van je retour via info@giftsandmorebybianca.nl of download het retourformulier.
* De retour gezonden producten dienen uitdrukkelijk ongebruikt, onbeschadigd, goed verpakt en voldoende gefrankeerd te worden teruggestuurd. Je krijgt dan naar wens een vervangend product toegestuurd of het aankoopbedrag terug. De retourkosten zijn voor eigen rekening.
Gifts and More by Bianca heeft het recht om geretourneerde producten te weigeren of om  het volledige aankoopbedrag niet terug te storten als het vermoeden bestaat dat het artikel reeds is gebruikt of door toedoen van de klant of door retourzending beschadigd is.

Let op! Vanwege hygiene worden candy gifts NIET retour genomen!

Aansprakelijkheid:
Gifts and More by Bianca stelt zich niet aansprakelijk voor schade toegebracht door het verkeerd gebruiken van haar producten. Gifts and More by Bianca stelt zich dan ook niet aansprakelijk voor schade toegebracht door onzorgvuldigheid van de koper. Let altijd op veiligheid en gebruik de producten waar het voor bedoeld is. Gifts and More by Bianca niet aansprakelijk voor de door haar verstrekte adviezen, druk- en zetfouten op de website. Ook kunnen kleuren in realiteit iets afwijken op de foto.

Klachten:
Mocht er onverhoopt een klacht zijn over een van onze producten: stuur dan een mail naar info@giftsandmorebybianca.nl  Dan kijken we samen naar een oplossing.

Privacy:
De opgegeven persoonsgegevens worden uitsluitend intern gebruikt voor de afhandeling van de bestelling en worden onder geen beding doorgegeven of verkocht aan derden. Bij het plaatsen van je bestelling ga je akkoord met onze privacyverklaring die je kunt terugvinden op onze website.

Copyright:
Op alle informatie op deze site berust auteursrecht. Het is dan ook niet toegestaan zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Gifts and More by Bianca, informatie, foto`s en ontwerpen van deze site te kopiëren, te verspreiden, of anderszins in welke vorm dan ook. Het geen van toepassing is op de gehele site. Gifts and More by Bianca behoud ten alle tijden de rechten van haar ontwerpen en foto's.

Toepasselijkheid:
Door het plaatsen van een bestelling ga je akkoord met deze Algemene Voorwaarden. Mocht je geen bevestigingsmail van ons ontvangen na 24 uur, stuur dan gerust (nog) een mail. Wellicht is de mail in je spammap terecht gekomen, of is de bestelling niet ontvangen. Gifts and More by Bianca heeft het recht de algemene voorwaarden na verloop van tijd te wijzigen.

Contact gegevens:
Gifts and More by Bianca 

Lavadijk 62, 4706 KT te Roosendaal

info@giftsandmorebybianca.nl

 

*** geen fysieke winkel aanwezig alleen e-commerce***