De leukste gifts en giftboxen voor elke gelegenheid!

Retouren

Gifts and More by Bianca streeft naar 100% tevredenheid van jou als klant. Mocht je bestelling niet naar wens blijken te zijn of niet aan je verwachting voldoen, dan mag je het binnen 14 werkdagen naar ons retour zenden.
* Sluit bij retour sturen het retourformulier bij. Deze ontvang je na het aanmelden van je retour via info@giftsandmorebybianca.nl of download het retourformulier.
* De retour gezonden producten dienen uitdrukkelijk ongebruikt, onbeschadigd, goed verpakt en voldoende gefrankeerd te worden teruggestuurd. Je krijgt dan naar wens een vervangend product toegestuurd of het aankoopbedrag terug. Wij streven er naar uw aankoop bedrag min de verzendkosten binnen 14 werkdagen op uw bankrekening terug te storten.

De retourkosten zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder.

Gifts and More by Bianca heeft het recht om geretourneerde producten te weigeren of om  het volledige aankoopbedrag niet terug te storten als het vermoeden bestaat dat het artikel reeds is gebruikt of door toedoen van de klant of door retourzending beschadigd is.

Retouren gepersonaliseerde gifts en Candy gifts.

Het is niet mogelijk Candy gifts ( uit hygiëne) en gepersonaliseerde gifts die voorzien zijn met naam, datum enz. te retourneren.

Wij willen u dan ook vragen om bij gepersonaliseerde bestellingen goed de gegevens zoals naam, datum enz. te controleren voor dat u de bestelling definitief plaatst!